Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Hasselnødde / æblekage

Serveres i små stykker til kaffe eller te

Mængde/antal pers: 10 - 12 stk

Ingredienser:
 75 g marcipan
 75 g sukker
 75 g smør
 2 æg
 3 spsk mel
 125 g hasselnøddekerner
 1-2 æbler


Fremgangsmåde:

Rør marcipan og sukker sammen og rør smørret i lidt ad gangen. Tilsæt æggene et af gangen og vend mel, finthakkede hasselnødder og æbletern i dejen.
Fyld dejen i en smurt sanskageform og sæt den i ovnen ved 180° i ca. 40 min.
Lad kagen afkøle 5-10 min. i formen.

OBS: Kagen er ikke fryseegnet.


Opskriften er skrevet af: Jytte, 13-03-2003 18:48, redigeret: 25-03-2003 15:32

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6824 der ser denne opskrift.