Ingredienser: 75 g marcipan 75 g sukker 75 g smør 2 æg 3 spsk mel 125 g hasselnøddekerner 1-2 æbler
Fremgangsmåde:
Rør marcipan og sukker sammen og rør smørret i lidt ad gangen. Tilsæt æggene et af gangen og vend mel, finthakkede hasselnødder og æbletern i dejen. Fyld dejen i en smurt sanskageform og sæt den i ovnen ved 180° i ca. 40 min. Lad kagen afkøle 5-10 min. i formen.
OBS: Kagen er ikke fryseegnet.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 13-03-2003 18:48, redigeret: 25-03-2003 15:32
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6824 der ser denne opskrift.