Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Glaserede revlsben

Til en dejlig aften

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 3/4 - 1 kg revelsben
 salt og peber
 4 dl bouillon


 Glasering :
 ½ dl abrikosmarmelade
 1 spsk dijonsennep
 1 spsk flydende honning
 1 spsk vineddike


Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser til glasering.
Læg kødet i en lille bradepande eller ovnfast fad med fedtsiden opad og drys med salt og peber. Fordel glaseringen på oversiden. Hæld bouillonen i fadet. Sæt fadet i en kold ovn, tænd for ovnen på 180° og lad kødet stege i 1 3/4 time.
Skru ned for varmen, Hvis glaseringen bliver for mørk.

Lad kødet hvile 20 min. før servering.

En blandet salat og kogte pillekartofler er godt tilbehør.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 13-03-2003 19:46, redigeret: 26-03-2003 09:16

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Hovedretter Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7052 der ser denne opskrift.