Bland alle ingredienser til glasering. Læg kødet i en lille bradepande eller ovnfast fad med fedtsiden opad og drys med salt og peber. Fordel glaseringen på oversiden. Hæld bouillonen i fadet. Sæt fadet i en kold ovn, tænd for ovnen på 180° og lad kødet stege i 1 3/4 time. Skru ned for varmen, Hvis glaseringen bliver for mørk.
Lad kødet hvile 20 min. før servering.
En blandet salat og kogte pillekartofler er godt tilbehør.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 13-03-2003 19:46, redigeret: 26-03-2003 09:16
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadHovedretterRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7052 der ser denne opskrift.