Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Torsk, hvor?

God fiskeret, også for børn, der normalt ikke spiser fisk, idet smagen er 'gemt'.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 600 g torske filet
 1 stort løg
 3 store gulerødder
 1-2 porrer
 1 pebefrugt
 1 ds kokosmælk
 ca 1-2 tsk karry, efter smag
 evt. lidt chili
 Salt, peber
Fremgangsmåde:

Gulerødder, porrer og peber renses.
svitses i wok, i lidt olie. Tages op.
Hakket løg kommes i wokken og svitses til de er klare,
Karry tilsættes og derefter kokosmælken. Koges igennem og smages til med chili og salt.

Grøntsagerne kommes i sovsen og koges op.
Torsken tilsættes, efter den er skåret i små tern. Lad retten simre i 5 min.

Serveres m. ris og brød.

Opskriften er skrevet af: TrineH, 14-03-2003 11:22, redigeret: 16-03-2003 22:39

Andre opskrifter skrevet af TrineH
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med torsk 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5321 der ser denne opskrift.