|
|
    
|
|
Torsk, hvor?
God fiskeret, også for børn, der normalt ikke spiser fisk, idet smagen er 'gemt'.
Mængde/antal pers: 4 pers.
|
|
Ingredienser:
600 g torske filet
1 stort løg
3 store gulerødder
1-2 porrer
1 pebefrugt
1 ds kokosmælk
ca 1-2 tsk karry, efter smag
evt. lidt chili
Salt, peber
Fremgangsmåde:
Gulerødder, porrer og peber renses. svitses i wok, i lidt olie. Tages op. Hakket løg kommes i wokken og svitses til de er klare, Karry tilsættes og derefter kokosmælken. Koges igennem og smages til med chili og salt.
Grøntsagerne kommes i sovsen og koges op. Torsken tilsættes, efter den er skåret i små tern. Lad retten simre i 5 min.
Serveres m. ris og brød.
|
|
Opskriften er skrevet af: TrineH, 14-03-2003 11:22, redigeret: 16-03-2003 22:39
Andre opskrifter skrevet af TrineH
Findes i følgende kategorier: Hverdagsmad Retter med torsk
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5321 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|