Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Marinerede vindruer

Let og lækkert

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 kg vindruer
 3 dl vand
 2 dl sukker
 reven skal af 1 appelsin
 ½ dl Grand Marnier eller Cointreau
 saft fra 1 appelsin
Fremgangsmåde:

Skyl druerne og del dem i halve, fjern kernerne. Kog en sukkerlage af vand og sukker tilsat appelsinskal. Lad lagen svale og bland og bland Grand marnier eller Cointreau i og appelsinsaft.
Hæld den over druerne. Lad dem trække koldt 1 times tid, før de serveres.
Server flødeskum eller vanilleis til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 14-03-2003 14:17, redigeret: 27-03-2003 10:16

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6848 der ser denne opskrift.