|
|
|
Risengrød
Jeg har det altså lidt sådan at i december, skal man altså have risengrød med hvidtøl!
Mængde/antal pers: 6 pers.
|
|
Ingredienser:
2 l. mælk
250 g grødris
salt
Tilbehør:
Kanelsukker
Smør
Hvidtøl (Nisseøl)
Fremgangsmåde:
Bring mælken i kog, tilsæt risen, og kog i ca. 1 time for svag varme, rør rundt tit og ofte, ellers brænder den på, og smag til med salt.
Server risengrøden varm med kanelsukker, en god smørklat og så en nisseøl.
Hvis der er en dejlig rest, så lav klat kager, tag et par spsk risengrød på en varm pande, med smeltet smør på, og bag den gylden på begge sider, lidt ligesom frikadeller. Nogen kan godt li klatkager med syltetøj, andre holder sig til kanel.
|
|
Opskriften er skrevet af: kitty kat, 24-03-2003 23:04, redigeret: 06-07-2003 23:41
Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier: Julemad
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6654 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|