Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Risengrød

Jeg har det altså lidt sådan at i december, skal man altså have risengrød med hvidtøl!

Mængde/antal pers: 6 pers.

Ingredienser:
 2 l. mælk
 250 g grødris
 salt


 Tilbehør:
 Kanelsukker
 Smør


 Hvidtøl (Nisseøl)
Fremgangsmåde:

Bring mælken i kog, tilsæt risen, og kog i ca. 1 time for svag varme, rør rundt tit og ofte, ellers brænder den på, og smag til med salt.

Server risengrøden varm med kanelsukker, en god smørklat og så en nisseøl.

Hvis der er en dejlig rest, så lav klat kager, tag et par spsk risengrød på en varm pande, med smeltet smør på, og bag den gylden på begge sider, lidt ligesom frikadeller.
Nogen kan godt li klatkager med syltetøj, andre holder sig til kanel.



Opskriften er skrevet af: kitty kat, 24-03-2003 23:04, redigeret: 06-07-2003 23:41

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Julemad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6654 der ser denne opskrift.