|
|
|
Ris a'l'amande
Det er en af de vigtigste punkter juleaften, og i min familie spiser vi det med glæde den 25 december til morgenmad..
Mængde/antal pers: 4 pers.
|
|
Ingredienser:
1 l mælk
½ dl sukker
125 g grødris
75 g smuttede mandler
1/2 l piskefløde
1 vaniljestang
Fremgangsmåde:
Mælken bringes i kog, vaniljestangen flækkes, og vaniljen skrabes i. Ris, resten af vaniljestangen og sukker tilsættes, og koges i en time, under omrøring, til det blir til risengrød. Lad grøden køle helt ned, og fjern vaniljestangen. Hak de smuttede mandler, gem en hvis det er jul og i skal finde den..... Pisk fløden stiv, og vend forsigtigt mandler, fløde og grød sammen. Smag til med sukker, vanilje og evt. mandelessens. Still ris a'l'amanden i køleskabet mindst et par timer
Server med varm kirsebærsovs til, og glem så ikke at putte den hele mandel i.
|
|
Opskriften er skrevet af: kitty kat, 24-03-2003 23:14, redigeret: 22-04-2003 13:39
Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier: Desserter Julemad
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6312 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|