Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Ris a'l'amande

Det er en af de vigtigste punkter juleaften, og i min familie spiser vi det med glæde den 25 december til morgenmad..

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 1 l mælk
 ½ dl sukker
 125 g grødris
 75 g smuttede mandler
 1/2 l piskefløde
 1 vaniljestang
Fremgangsmåde:

Mælken bringes i kog, vaniljestangen flækkes, og vaniljen skrabes i. Ris, resten af vaniljestangen og sukker tilsættes, og koges i en time, under omrøring, til det blir til risengrød.
Lad grøden køle helt ned, og fjern vaniljestangen.
Hak de smuttede mandler, gem en hvis det er jul og i skal finde den.....
Pisk fløden stiv, og vend forsigtigt mandler, fløde og grød sammen.
Smag til med sukker, vanilje og evt. mandelessens.
Still ris a'l'amanden i køleskabet mindst et par timer

Server med varm kirsebærsovs til, og glem så ikke at putte den hele mandel i.


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 24-03-2003 23:14, redigeret: 22-04-2003 13:39

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Desserter Julemad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6312 der ser denne opskrift.