Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

frisk pasta i citron sauce med laks og basilikum

En meget lækker pasta ret, der er hamrende nem at lave.

Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
 1 pk. frisk pasta (tagliatelle, penne, eller fussili)
 1 citron
 1 bundt forårs løg
 Fløde 13 eller madlavnings fløde
 4 små skiver røget laks
 salt
 peber
 olie eller smør
 Frisk basilikum
 Evt. en sjat hvidvin, ca. 1/4 dl.
Fremgangsmåde:

Rens forårsløgene, vask og skyl dem grundigt, og hak dem i små mundrette stykker (Bund og øverste del af toppen skæres væk)
Citronen rives, olien varmes op i en gryde.
Svits forårs løg, og citronskald i olien.
Tilsæt hvidvin, samt saften af en halv citron.
Lad det simre mens vandet til pastaen koges.
Pastaen hældes i det kogende vand, koges efter anvisning, ca. 3 minutter.
Laksen deles ud i mundrette stykker, gerne gjort lidt pænt, og tilsættes hvidvinen.
Hæld hvidvin med grønsager og laks ned i pastaen og bland det forsigtigt.
Til sidst hældes fløden over lidt ad gangen.
Bland det i pastaen, pastaen skal være cremet af fløden, men ikke svømme i den.
Server retten anrettet pænt i dybe tallerkener med frisk basillikum over.


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 09-04-2003 14:29, redigeret: 03-08-2003 09:26

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med laks Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 45485 der ser denne opskrift.