Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Østrigsk kartoffelsalat

Smager herligt, og så er det en anderledes måde at få varm kartoffelsalat på.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 8 mellem store kartofler


 Marinade:
 1 tsk. fuld sennep
 5 spsk olie
 2 spsk vineddike
 2 spsk finthakket løg
 1 bdt hakket persille
 1/2 tsk salt, peber


Fremgangsmåde:

Kartofler skrælles og skæres i 1 cm tykke skiver, koges møre i letsaltet vand.
Imens piskes marinaden sammen, Vandet hældes fra kartoflerne, og kartoflerne blandes forsigtigt med marinaden.
Server dem straks, mens de er varme, evt. til en god krydret pølse...
Salaten passer godt til røget kød, grove, mere krydrede pølser, eller fisk.


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 10-04-2003 13:06, redigeret: 04-05-2003 22:16

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5562 der ser denne opskrift.