|
|
|
Guf Guf kagen (den du ved nok) - Anjas version
Denne kage er en sikker vinder - chokoladekage med choko-kokos-glasur...
Mængde/antal pers: 10 pers
|
|
Ingredienser:
200 g sukker
400 g mel
4 æg
3 spsk kakao
1 spsk vanillesukker
1½ spsk bagepulver
1½ dl mælk
1 dl vand
150 g smeltet smør
Glasur:
150 g smør
1 dl stærk brygget kaffe
4 spsk kakao
1 spsk vanille
200 g flormelis
150 g kokosmel
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker sammen og kom alle de tørre ingredienser i (mel, kakao, vanillesukker og bagepulver). Derefter kommes der mælk, vand og smeltet smør i og dejen røres godt igennem.
Dejen kommes i en bradepande ca 30x35 cm. Bages i en forvarm ovn på 175 grader i ca 35-45 minutter. Hold øje med kagen til sidst, den er færdig når den er fast at røre ved og du kan lave kødnålstesten (stik en kødnål i kagen og check at der ikke hænger dej fast).
Glasuren: Bland alle ingredienserne i en gryde og smelt det. - Det kan også gøres i microovn, her smeltes smørret først og de andre ingredienser kommes i og det varmes endnu en gang.
Glasuren kommes på kagen, når kagen er kølet af. Laget af glasur bliver rimelig tykt, og det er dét folk er vilde med...
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 11-04-2003 11:22, redigeret: 16-08-2003 22:52
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Kager
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: MMM, det er en af mine klare favoritter! Til "bubbel": Det kan selvfølgelig variere, hvor meget ens ovn varmer, men jeg kan ikke forstå at den ikke bliver bagt færdig hos dig, det er gået så fint de gange, jeg har bagt den. Husk at ovnen skal være forvarmet.
Andre kommentarer: bubbel: Har afprøvet denne opskrift bubbel kommentar: kan ikke få den til at blive færdig! Har fulgt opskriften.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 68745 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|