Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jordbær med mascarponecreme

Virkelig lækker og frisk dessert........

Mængde/antal pers: ca. 6 pers.

Ingredienser:
 6 æggeblommer
 6 spsk. sukker
 500g mascarpone
 2 bakker jordbær (småpakker)
 citron
 sukker
 kakaopulver
Fremgangsmåde:

Jordbærrene skæres i stykker og blandes med sukker og citron efter smag. Lad jordbærrene trække mens cremen tilberedes.
Æggeblommerne og sukker piskes meget...rigtig meget.
Tilsæt mascarpone og pisk indtil cremen er jævn. Jordbærrene lægges i et fad og cremen hældes over. Drys med kakaopulver.
Stilles ca. 1 time i fryseren alt afhængig af portionernes størrelse, det vigtigste er at jordbærene ikke er frosne når desserten serveres.

Opskriften er skrevet af: Betty, 16-04-2003 14:00, redigeret: 04-05-2003 22:37

Andre opskrifter skrevet af Betty
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11496 der ser denne opskrift.