Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig

Anjas Opskrifter - historien bag...

Det hele startede med, at jeg havde så mange udklip og lapper med opskrifter - som jeg slet ikke kunne finde, når jeg skulle bruge dem - og det rodede i mit køkkenskab :)

Da jeg nu arbejder med systemudvikling til daglig, var det oplagt for mig at lave et system, hvor jeg kunne holde styr på opskrifterne.
Jeg lavede det, så jeg kunne taste alle mine opskrifter ind, lægge billeder på og kunne søge efter navnet på en opskrift eller en ingrediens.
-Det hele var nu blevet dejligt nemt og der blev orden i mit køkkenskab!

Der gik ikke lang tid, før jeg tænkte - at det kunne andre da også have glæde af!
Derfor lagde jeg det på internettet og udvidede det med flere features - så hver bruger kunne skrive sine egne opskrifter og man kunne dele dem med omverdenen.

Det er nu den filosofi som anjasopskrifter.dk bygger på - at dele opskrifter med andre. Sitet er derfor også holdt meget enkelt og har kun få reklamer via Google, der har en god søgefunktion samt dækker mine udgifter til hosting mv.

Til gengæld kan jeg så glædes over at bruge de opskrifter som bl.a. Jytte, HBendtsen, Provinsbabe, Audipigen og Catwoman er så rare at dele med os andre.

Ansvarsfraskrivelse: Alle billeder der lægges op på sitet er brugernes ansvar. Man må ikke lægge andres billeder op på sitet. Kun billeder, man selv har taget.